Søk etter produkter:


PSSI AS
P.O.Box 418
N-3002 Drammen


Phone : +47 40004325
Fax : +47 32 89 90 91
post@pssi.no

PSSI Service
Vaktelefon 24t
928 273 41

PSSI AS ALL PRODUCTS Referanser Nyheter Kontakt Startside
 

Level - nivåmåling

Norwegian

Produsent


      Fixturlaser

Kategori


      Laser og oppmåling
      Geometrisk

Produktbeskrivelse

Fixturlaser. Type LEVEL Fixturlaser Level gjør en vanskelig oppgave enkel å utføre. Det er en "laser-scanner" og en mottaker som registrerer hvor strålen treffer.

Produktdata

Fixturlaser

 

Produkt : Level

Fixturlaser Level gjør en vanskelig oppgave enkel å utføre. Det er kun en laser-scanner og en mottaker som registrerer hvor strålen treffer.

Hva som gjør dette produktet helt unikt på markedet er de ømfintlige finessene kombinert med presisjon, automatisk nivellering og en intelligent føler.

Disse egenskapene gjør at Fixturlaser Level har en meget god brukervennlighet, både når det gjelder måling av retthhet og flathet inkludert alle undergrupper. Nøyaktigheten på dette produktet tilfredsstiller alle krav når det gjelder maskininnstilling, justering eller tilpasning.

Grunnet den innovative kombinasjonen av tradisjonelle teknologi-komponenter er det enkelt å gjennomføre oppretting og nivellering hurtig og nøyaktig på egenhånd.

Så lenge man kan operere dette systemet alene, blir en hjelpemann overflødig. Lasertransmitteren skanner, samtidig som den genererer en flate innenfor 0,025 mm/m i nivå, samtidig som du kan gå rundt og innhente måleverdier med den håndholdte mottakeren.

Måleresultatene vises automatisk på skjermen.

Laseren kan enten stilles inn på horisontalt, loddrett eller låses på et bestemt referansepunkt. Mottakeren kommuniserer med transmitteren via IR eller kabel, samtidig som den opprettholder laserens posisjon.

Dette er verdifullt når man skal gjennomføre en innstilling eller målinger på bevegelige objekter, som om bord i et skip eller på toppen av en kran. Lasertransmitteren er også utstyrt med en laserstråle loddrett i forhold til det genererte laserfeltet, for måling og innstilling.

Som standard blir dette systemet levert med en lasertransmitter og en mottaker. Ved ømfintlige innstillinger, der tidsforbruk er kritisk, anbefales det å benytte flere mottakere. Ved måling av planhet og retthet kan mottakeren benyttes sammen med skjermenheten, med full datainnhenting og dokumentasjon.

Systemet har en nøyaktighet innenfor rekkevidden 0,02 mm/m til 0,01 mm/m resolusjon. IR kommunikasjon kan også leveres.

Nøkkelopplysninger Fixturlaser® Level:

  • Kan integreres fullt ut med andre Fixturlaserprodukter.
  • Laserfeltet kan låses til et spesifikt referansepunkt.
  • IR kommunikasjon
  • Automatisk justering, både horisontalt og vertikalt.
  • Opereres av batterier

Måleresultatene kan enkelt dokumenteres og brukes i pc sammenheng


 

Dokumenter

Fixturlaser_Level.pdf
Document Level


 
 
© PSSI AS